• Leśne gotowanie. Chwasty od kuchni

36.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.55 kg
ISBN 978-83-240-9481-3

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Dzikie zioła, chwasty, leśne pokarmy uzależniają!

Na pikniku siedzi się na ziemi, je rękami, brudzi usta zwęglonym ziemniakiem. Pobudza się wszystkie zmysły. Żywy ogień to magia, trudno oderwać od niego wzrok, a przygotowane w ten sposób potrawy są niepowtarzalne.

Skosztuj jak nieziemsko smakują

  • chimichurri z gwiazdnicą pospolitą
  • grillowana sałata z kwiatami lipy
  • szarpane boczniaki bbq
  • miraliwki - oliwki z zielonych mirabelek

Dowiedz się także jak odróżnić od siebie najczęściej spotykane w polskich lasach rośliny. Jak wygadają ich liście, kora, igły, kwiatostany, szyszki. Wykorzystaj dary natury i odnajdź radość w piknikowaniu

W lesie sezon piknikowy trwa cały rok.

PIOTR CIEMNY - twórca inicjatywy oraz konta na Instagramie „Chwasty od Kuchni", regularny gość programów telewizyjnych i radiowych o naturze, ekologii i zielarstwie, a także pracownik duńskich restauracji nagrodzonych gwiazdkami Michelin: 108 i Alchemist. Sprawia, że hasło „Znane rośliny w nieznanej odsłoni" nabiera zupełnie nowego znaczenia.

Data wydania:
2024-04-10
Status:
Nowość
Wydawca:
Znak Koncept
Oprawa:
Twarda
Format:
15,5x20,7
Rok wydania:
2024
Autor:
Piotr Ciemny
Stron:
240
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.